logo viola2
  • IT
  • EN
  • Home
  • Products
    • Extra virgin olive oil
      • Nuovo
      • Tradizione
      • Costa del Riparo
      • Inprivio
      • Colleruita
      • Il Sincero
      • Guida all'olio extravergine
        • Nutritional values
        • Normative references
        • Tasting guide
    • Organic cereals
      • Organic hulled spelt
      • Organic hulled barley
      • Organic hulled millet
    • Organic pulses
      • Organic roveja pea
      • Organic lentils
      • Organic risina bean
      • Organic black-eyed bean
      • Organic Purgatory bean
      • Organic cannellino bean
      • Organic borlotto bean
      • Organic chickpea
      • Organic black chickpea
    • Organic flour
      • Organic spelt flour
      • Organic chickpea flour
      • Organic chesnut flour
  • Mill
    • Our traditions
    • Philosophy
    • Code of ethics
    • Certifications
    • The Press
    • Guide
  • Landscape
    • Landscape
    • The town
  • Award
    • Ercole Olivario
    • Regional competition
    • CIOOA
    • Flos Olei guide
    • Slow Food
    • Gambero Rosso
    • Oil guide Bibenda
    • Monocultivar
    • Der Feinschemecker
    • Olive d'Or
    • Oil China
    • Il Magnifico
    • Medoliva
    • JOOP
    • NYIOOC
    • Sol d'Oro
    • Biol
    • Festambiente
  • In the kitchen
    • Traditional
      • Bollito di trota
      • Chianina rump tartare
      • Orange salad
      • Pancotto with tomatoes
      • Lentil soup
    • Innovative
      • Raw Fario trout
      • Pappardelle with duck ragù
      • Roast cod
      • Herb broth
      • Orange sauce
  • News
  • Contacts
logo small
(optional)
  • Forgot your password?
  • Forgot your username?
Joomla SEF URLs by Artio
Copyright © 2015 Azienda Agraria Viola S.r.l. - Via Borgo San Giovanni 11/b - 06034 S.Eraclio - Foligno (PG) - ITALIA - P.I. 02890890540
  Legal info  | Privacy policy | Cookie policy  
 
img bottom alberi
Web Development: Alessandro Bacheca - Graphics concept by Lagos Design Studio
  • Home
  • Prodotti
    • Olio extravergine
      • Nuovo
      • Tradizione
      • Costa del Riparo
      • Inprivio
      • Colleruita
      • Il Sincero
    • Cereali BIO
      • Farro decorticato BIO
      • Orzo decorticato BIO
      • Miglio decorticato BIO
    • Legumi BIO
      • Pisello roveja BIO
      • Lenticchia BIO
      • Fagiolo risina BIO
      • Fagiolo occhio nero BIO
      • Fagiolo purgatorio BIO
      • Fagiolo cannellino BIO
      • Fagiolo borlotto BIO
      • Cece BIO
      • Cece nero BIO
    • Farine BIO
      • Farina di farro BIO
      • Farina di ceci BIO
      • Farina di castagne BIO
  • Azienda
    • Tradizione
    • Filosofia
    • Codice etico
    • Certificazioni
    • Rassegna stampa
    • Guide
  • Riconoscimenti
    • Ercole Olivario
    • Concorso regionale
    • Flos Olei
    • Slow Food
    • Gambero Rosso
    • Bibenda Guida L'Olio
    • Monocultivar
    • Der Feinschemecker
    • Olive d'Or
    • Oil China
    • Medoliva
    • JOOP
    • NYIOOC
    • Sol d'Oro
    • Biol
    • CIOOA
  • Territorio
    • Il paesaggio
    • La città
  • Cucina
    • Tradizionale
      • Bollito di trota
      • Battuto di scamone
      • Insalata di arance
      • Pancotto al pomodoro
      • Zuppa di lenticchie
    • Innovativa
      • Crudo di trota
      • Pappardelle con ragù
      • Baccalà arrosto
      • Brodo di erbe
      • Zuppa di arance
  • News
  • Contatti